Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Octuvre torna a evidenciar que no té cap sentit continuar fent el joc a Espanya

|

- Publicitat -

La plataforma Octuvre d’Albano-Dante Fachín i Marta Sibina han tornat a treure les vergonyes del Govern de la Generalitat i de la insistència dels partits independentistes per pactar amb l’unionisme del PSOE i el Gobierno. En un vídeo compartit a la xarxa, Marta Sibina ha recordat que la plataforma també va ser espiada per Pegasus, i ha explicat els punts que evidencien l’immobilisme des de Catalunya.

Per començar, ha parlat de l’Operació Tertulians, un entramat de la premsa unionista i les clavegueres per minimitzar la gravetat. Un dels casos més flagrants és el de Víctor Amela, que fins i tot va justifica les escoltes il·legals per tal d’alinear-se amb la línia editorial del Grup Godó. Sibina també ha recordat els pactes intactes que el Govern d’ERC i Junts mantenen, com són la Diputació de Barcelona o la candidatura dels Jocs Olímpics. Pel que fa a la congelació de la taula de diàleg, la portaveu d’Octuvre ha estat contundent: “Congelar la taula de diàleg és com dir que jo congelo el meu contacte per fer de presentadora de notícies a Telecinco“.

Publicitat

Finalment, Sibina ha deixat per terra qualsevol de les opcions que el PSOE ha donat a ERC per esclarir el tema de l’espionatge, assegurant que cap d’elles permetria saber qui n’és el responsable. “ERC continuarà donant suport al PSOE després que aquests hagin incomplert totes les promeses fetes?”, ha etzibat.

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut