Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[Vídeo] Octuvre revela el joc brut del PSC i els empresaris per evitar un pacte de Govern independentista

|

- Publicitat -

La plataforma periodística d’Albano-Dante Fachín i Marta Sibina ha tornat a fer una gran feina periodística per destapar la persecució independentista i la recerca desesperada de l’hegemonia espanyola per part del Gobierno i d’empresaris unionistes.

En un vídeo que han compartit a la xarxa, expliquen el joc brut de diversos polítics, empresaris i mitjans de comunicació per impedir la formació d’un govern independentista a Catalunya. Segons comenta Sibina, després que l’espanyolisme tornés a perdre amb diferència les eleccions, el PSC i els seus aliats “intenten guanyar per mitjans foscos el que van tornar a pedre a les urnes el 14-F” a través de criminalitzar els aldarulls i la CUP.

Publicitat

Octuvre lamenta que malgrat que una bona colla de mitjans internacionals expliquessin la manca de llibertat al regne d’Espanya per “criticar el rei corrupte”, patronals com Foment del Treball només han sabut denunciar les accions violentes i donar suport incondicional als cossos judicials, justament igual que la declaració d’intencions del PSC de Salvador Illa. El secret de tot això el revela Octuvre explicant quins personatges hi ha darrere d’aquestes empreses que s’influeixen les unes a les altres per criminalitzar l’independentisme, i el dia d’avui la resposta ni tan sols sorprèn: Càrrecs d’Atresmedia, La Vanguardia, El Mundo, exministres de José Maria Aznar i directius de bancs.

Un altre cas és el de Cercle d’Economia, que culpa l’independentisme de tot, i deixen entendre que els resultats de les eleccions busquen “constituir un govern que treballi per a tots els catalans”, pràcticament el lema del PSC.

Et pot interessar  Illa celebra la "bona notícia" de l'acord de pressupostos a Barcelona però descarta un "canvi de cromos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut