Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Octuvre revela el brut entramat de Foment del Treball per vulnerar els drets dels catalans

|

- Publicitat -

La plataforma Octuvre ho ha tornat a fer. A través d’una tasca titànica d’investigació, el portal de Marta Sibina i Albano-Dante Fachín ha destapat un nou escàndol de les clavegueres de l’estat, que aliades amb Foment del Treball, van vulnerar la llibertat d’expressió prohibint una campanya de l’ANC que instava a deixar de donar diners a empreses que col·laboraven amb la repressió de l’estat.

Des de l’empresa de Josep Sánchez Llibre, es va obligar a tancar la web de la campanya de l’ANC, però a banda d’això hi ha un entramat que situa l’Assemblea en el punt de mira de la justícia espanyola. Una segona denúncia a la campanya va fer que el cas passés a mans de la Comissió Nacional de Mercats i Competència (CNMC), un organisme de l’estat que va usurpar el cas de l’Autoritat Catalana de la Competència. La mateixa CNMC va fer arribar l’assumpte al Tribunal Constitucional, i des d’allà es va acceptar la competència de la CNMC, ja que segons el caspós magistrat Antonio Narváez, “estava en joc la necessària unitat de l’economia nacional”.

Publicitat

Amb tot, Octuvre evidencia el clar objectiu de les empreses de l’Ibex aliades de les clavegueres de l’estat d'”enfonsar l’ANC i els seus dirigents”, i també remarca que la repressió és causada per la por d’aquests organismes espanyols que els catalans “ens organitzem i els fem el boicot salvatge que es mereixen”.

El vídeo que ho explica tot és molt necessari en el context actual:


 

Et pot interessar  Puigdemont manté una reunió amb la direcció de Foment del Treball a Perpinyà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut