Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras a Pedro Sánchez: “Si el diàleg depèn de vostè, l’esperaran eternament asseguts a una taula.”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat, Míriam Nogueras, ha defensat després de l’anunci de Pedro Sánchez d’enviament d’armes a Ucraïna que “la pau i la llibertat han de defensar-se amb contundència i des de cada país, però també des d’Europa i l’OTAN”. “La independència dels països en el segle XXI ha de defensar-se”, ha remarcat en el debat sobre la guerra d’Ucraïna d’aquest dimecres al Congrés. Nogueras ha avisat que “proclamar ‘no a la guerra’ sense res més és igual a no fer absolutament res”. La portaveu de Junts ha dit que els polítics s’han de “mullar” en un moment com aquest i no “desmarcar-se de tot en moments complicats i fer proclames des de la zona de confort”.

La representant de Junts també ha estat contundent contra Sánchez i ha aprofitat els aires de superioritat del president espanyol per evidenciar la seva manca de compromís amb el diàleg i la diplomàcia que tant defensa després d’enviar armes a la guerra: “Diu vostè que els conflictes s’han de resoldre amb diplomàcia i diàleg. Però, tothom sap que, si el diàleg depèn de vostè, l’esperaran eternament asseguts a una taula”.

Publicitat

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut