Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

VÍDEO | “Ni 7 anys de presó, ni 3900 euros en multes”: Arrenca el judici farsa contra un encausat pel Tsunami Democràtic

|

- Publicitat -

Una concentració solidària davant l’Audiència Provincial de Barcelona ha acompanyat Víctor, un jove encausat per les protestes de Tsunami Democràtic a qui la fiscalia demana 7 anys de presó i 3900 euros en multes. La causa s’emmarca en la protesta postsentència de 2019 celebrada al Camp Nou durant un Barça-Madrid.

L’esquerra independentista —organitzacions com Alerta Solidària, la CUP i Arran— ha mostrat el seu suport al veí de Vilanova i la Geltrú acusat del delicte “calaix de sastre” de desordres públics, un delicte d’atemptat amb agreujant d’ús d’objectes perillosos, dos delictes lleus de lesions i un delicte menys lleu de lesions. Tot plegat i suposadament, per haver agredit tres agents dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Des de ‘Verdejo Absolució’, el grup de suport del jove, fa mesos que denuncien les incongruències en l’acusació del ministeri públic. Així mateix, critiquen el trist paper de la Generalitat, que exerceix d’acusació particular.

 

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut