Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Minut de silenci al Parlament per a totes les víctimes de Melilla, Borràs demana una investigació

|

- Publicitat -

El Parlament ha realitzat un minut de silenci en commemoració a totes les víctimes mortals a la frontera de Melilla d’aquest passat diumenge. La presidenta de la cambra, Laura Borràs, ha exigit “una investigació” per esclarir els fets i ha manifestat que els responsables d’aquestes accions han d’assumir totes les responsabilitats que els hi pertoquen.

En la seva intervenció, Borràs ha lamentat “les imatges terribles de cossos amuntegats, entre morts i agonitzants, amb policies que se’ls miraven sense prestar ajut”: “La inhumanitat, la crueltat, no pot ser mai una bona manera de resoldre una situació, per complexa que aquesta sigui”, ha etzibat.

Publicitat

Per altra banda, Borràs ha volgut manifestar el seu rebuig davant les estrepitoses declaracions del president del Gobierno, Pedro Sánchez. El president va qualifica de “ben resolta” l’actuació de diferents antidisturbis utilitzant gasos lacrimògens contra les prop de 2.000 persones que intentaven accedir a la ciutat.

Diversos grups parlamentaris treballen per una declaració de la Junta de Portaveus sobre els fets de Melilla. De fet, va ser el secretari quart a la Mesa, Rubén Wagensberg, qui va proposar fer un minut de silenci en record a totes les víctimes. Tots els grups s’han sumat al minut de silenci a l’hemicicle.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut