Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

VÍDEO | Manifestació feminista a les portes de les Corts Valencianes contra el “feixisme institucionalitzat” del PP i Vox

Més de mig miler de persones s'han concentrat davant les Corts Valencianes per denunciar l'entrada del feixisme a les institucions del País Valencià

|

- Publicitat -

Més de mig miler de persones s’han manifestat pels carrers de València fins a les portes de les Corts Valencianes per denunciar el “feixisme institucionalitzat” que s’amaga darrere el pacte de govern entre el PP i Vox. Aquest dilluns, 26 de juny, les Corts celebren la seva sessió constitutiva, en la qual s’ha atorgat la presidència a la diputada de Vox ultracatòlica i antiavortista Llanos Massó.

Amb crits com “fora feixistes de les institucions” i pancartes que denuncien la violència masclista que des de Vox i el PP neguen, els manifestants s’han concentrat davant les Corts Valencianes clamant pels seus drets. Des de ‘Decidim’, la Plataforma pel Dret a Decidir al País Valencià, avisen que a la ciutadania antifeixista i feminista del País Valencià li espera “uns anys molt durs de resistència”, motiu pel qual “ens necessitem totes”.

Publicitat

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut