Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] L’oposat discurs del PSOE davant d’unes eleccions catalanes o madrilenyes mostra la seva cara més hipòcrita

|

- Publicitat -

La hipocresia del PSOE segueix creixent dia rere dia. El seu discurs davant la possibilitat que hi hagi eleccions a la Comunitat de Madrid no té res a veure amb la visió dels socialistes per celebrar les eleccions a Catalunya el 14-F.

Així ho demostra un vídeo que corre per les xarxes socials, on es veu com la portaveu del Gobierno i ministra Maria Jesús Montero fa servir discursos completament oposats per analitzar la situació dels comicis a les dues regions. D’una banda, veu “una bogeria” les eleccions a Madrid, però de l’altra, fa poques setmanes assegurava que el PSOE volia complir amb la data de les eleccions catalanes, malgrat estar en plena pujada de casos a Catalunya i ser pràcticament l’únic partit que volia que se celebressin igualment. Tot plegat, demostra l’interès de Montero i el PSOE en fer soroll amb la fracassada campanya de Salvador Illa que finalment no suma ni de bon tros els suports per ser president a Catalunya.

Publicitat

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut