Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Lluís Llach: “A Catalunya sempre ha anat bé quan la gent s’ha posat al davant i els polítics darrere”

|

- Publicitat -

El cantant independentista Lluís Llach ha expressat com voldria “dibuixar una societat atractiva” a partir de Debat Constituent i del concert que va anunciar al Palau Sant Jordi per l’any vinent. En una entrevista al FAQS de TV3, Llach assegura que amb els problemes actuals només hi ha dues solucions: “amagar-nos sota la taula o posar-nos davant com a ciutadania i dir que el nostre objectiu seria viure en un món millor”. En clau més política, el músic també ha remarcat que “a Catalunya sempre que ha anat bé és perquè la gent s’ha posat davant i els polítics darrere”.

Pel que fa a la situació política actual entre Catalunya i Espanya, Llach ha estat clar i contundent: “Estem en un estat colonial amb lleis que no serveixen per res”. Per Llach, la taula de diàleg no arribarà enlloc perquè bàsicament no creu que el PSOE es posi mai a la disposició de debatre sobre autodeterminació i amnistia. Amb tot, el músic ha reivindicat que “no es pot deixar de criticar i demanar opcions que potser un altre dia poden ser una sortida del problema real”.

Publicitat

Et pot interessar  El Govern vol reunir les taules de negociació amb l'Estat malgrat les eleccions del 12-M: "Aquí no s'aparca res"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut