Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] L’expressió d’una noia catalana èbria que s’ha fet viral: “Semblo una pastanaga bullida”

|

- Publicitat -

Poc s’esperava una noia de Barcelona, de nom Candy, que la seva expressió “semblo una pastanaga bullida” hagi estat tendència a Twitter durant aquest divendres i dissabte.

Un reportatge del Telenotícies Comarques de TV3, explicava que l’Ajuntament de Barcelona ha augmentat la presència d’informadors cívics al carrer que consciencien tota la gent que està “de festa” al carrer perquè compleixin les mesures anti-covid i no facin xivarri.

Publicitat

Després de diversos testimonis que expliquen com se’ls han acostat per recomanar que no facin més festa de la que toca, els reporters han parlat amb la Candy, una noia que a l’hora d’explicar que ja tocava anar cap a casa després de passar una bona estona de festa amb els amics, s’ha expressat d’una manera peculiar: “No estem fent soroll. Ara mateix ja me’n vaig cap a casa perquè estic una mica atrapada”, ha dit referint-se al fet que havia begut unes copes de més. Per acabar-ho d’adobar, ha deixat anar que “semblo una pastanaga bullida”, una expressió que fins ara ningú havia escoltat mai per expressar estar ebri, almenys a la xarxa, on el vídeo s’ha fet viral i ha rebut multitud de comentaris divertits de gent que se sent identificada amb l’expressió que va batejar la Candy.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut