Dilluns, 10 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

[Vídeo] L’estrany, frenètic i inquietant comportament d’Alberto Carlos Rivera en acabar el debat a La Sexta

Diferents vídeos d’Alberto Carlos Rivera després del debat celebrat ahir a La Sexta s’han fet virals a les xarxes. A tots ells es pot veure el líder de Ciudadanos i […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 24/04/2019
Els quatre candidats a president del govern espanyol el 28-A abans de començar el debat a Atresmedia el 23 d'abril del 2019. Pla general. (Horitzontal)

Diferents vídeos d’Alberto Carlos Rivera després del debat celebrat ahir a La Sexta s’han fet virals a les xarxes. A tots ells es pot veure el líder de Ciudadanos i candidat a la presidència d’Espanya amb una actitud estranya. Amb moviments nerviosos, frenètics, inquietants i sobre exaltats.

Un cop acabat el debat, es pot veure Rivera deambulant nerviós entre els altres candidats que comenten la jugada amb posat tranquil i sorneguer. Rivera, en canvi, no para quiet i sembla tenir pressa i es passeja entre els contrincants i els seus assessors.

En un altre vídeo es pot veure com celebra la fi del debat com si acabés de marcar un gol, a l’estil jugador de futbol, amb els punys cap avall amb força i deixant caure un “vamos”.