Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

[Vídeo] L’escridassada de mestres al conseller obliga a suspendre l’acte previst: “Cambray dimissió”

Els manifestants, membres del Sindicat de Professors de Secundària, han rebutjat l’acte amb pancartes, xiulets, cassoles i amb consignes com “a l’escola pública, els diners públics”

Redacció 26/04/2022
Professors escridassen al conseller d'Educació, Josep Cambray

L’acte encapçalat pel conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, a la Universitat de Barcelona (UB) no ha seguit el rodatge que s’esperava. El conseller s’ha trobat amb el ressò de crits de “Cambray dimissió” al paranimf de la universitat. La inesperada protesta de mestres i professors ha portat a la suspensió de la presentació.

Abans de començar l’acte, eren plantades una cinquantena de persones les quals amb crits, pancartes, xiulets i cassoles han impedit que el conseller parlés. Els manifestants, membres del Sindicat de Professors de Secundària, han utilitzat consignes com “a l’escola pública, els diners públics”.

La presentació es tractava d’una guia titulada “Nous aprenentatges, nous espais”. Tot i que els responsables de l’acte han insistit a donar pas a les intervencions, l’escridassada els ho ha fet impossible, fins que han decidit tirat la tovallola.