Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Les dones de Cs: “Aquest 8-M, no tornaran a parlar en el meu nom”

Protagonitzat per “dones” que són “propietàries del seu futur” i que estan “tan cansades que ens critiquin com que parlin per nosaltres”

|

- Publicitat -

Ciutadans ha llançat aquest dijous a la xarxa un vídeo en favor del “feminisme liberal” perquè el 8-M “ningú parli en nom” de les dones. Es tracta d’un spot de 38 segons on es pot veure diverses dones fent abdominals mentre una veu en off recorda que les dones “treballem com ningú i cobrem menys” i no han d’haver d’elegir entre la seva carrera i ser mares, ni “sentir por en tornar a casa soles”. Amb tot, el vídeo assegura al final que són dones “tan cansades que s’ens critiqui com que parlin per nosaltres” perquè son “propietàries del seu futur”. “Aquest 8-M, no tornaran a parlar en el meu nom, ningú”, conclou el vídeo, perquè “sóc lliure, sóc feminista, sóc liberal”.

El vídeo s’emmarca en l’ofensiva de Ciutadans per contrarestar el que entén que és un ús partidista de l’esquerra del Dia Internacional de la Dona. Contràriament al PP, que ha decidit no participar de les manifestacions i concentracions d’aquest divendres, Ciutadans ha presentat aquesta setmana un manifest del “feminisme liberal” que critica el llenguatge inclusiu que defensen partits com el PSOE i Podem i aposta per “cambiar polítiques”.

Publicitat

Al seu manifest, Ciutadans assegura que “la dona no s’ha tret la tutela dels homes per caure en la tutela d’altres dones que pretenguin parlar en el seu nom”, perquè “cap grup de pressió pot parlar en nom del conjunt de les dones”.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut