Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

VÍDEO | Les declaracions a la presentació del Pride a Palma aixequen polseguera: “La gent del camp segurament no ha vist mai una lesbiana”

|

- Publicitat -

Allau de crítiques a la presidenta de l’entitat Ella Global Community, Kristin Hansen, en les seves declaracions durant la presentació del Pride Week a Palma.

Hansen ha reivindicat que el Pride “és una bona oportunitat perquè no només hi assisteixin persones del col·lectiu LGBTI i famílies”, sinó també perquè hi acudeixi “la gent del camp que segurament mai no han vist una lesbiana i veuran que és com qualsevol altra persona”.
Aquestes últimes declaracions han aixecat polseguera i han creat ressò a les xarxes socials. Entre altres usuaris de Twitter, també s’han manifestat Podem Balears a través d’un comunicat on han qualificat les afirmacions de “deplorables”. Així mateix, la Federació d’Entitats Locals de Baleares (FELIB), juntament amb més associacions, ha exigit la rectificació tant de les declaracions Hansen, com dels objectius de la Pride Week de Palma; entre elles la CUP de Palma qui ho ha deixat palès a xarxes socials:

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut