Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

VÍDEO | L’error descomunal de Sánchez a Kènia: confon el país i el president amb el Senegal

|

- Publicitat -

El president d’Espanya, Pedro Sánchez, ha estat objecte de crítiques i burles després de cometre un error descomunal durant la gira de Sánchez pel continent d’Àfrica, que va començar el passat aquest , 26 d’octubre, a Kènia. L’objectiu d’aquesta gira és, precisament, enfortir les aliances estratègiques entre Espanya i diferents països africans, cosa que potser no succeeix després de la pífia del president espanyol davant el president kenià, William Ruto.

Sánchez ha tingut dos lapsus durant la primera conferència oficial de la gira, que ha dut a terme juntament amb el president de Kènia. En la segona equivocació, Ruto ha hagut de cridar l’atenció de Sánchez dissimuladament, recordant-li que estava a Kènia, i no pas al Senegal.

Publicitat

“Crec que Espanya en un potencial aliat en moltes àrees en les quals podem treballar juntament amb Senegal per afrontar futurs reptes que les nostres societats estan patint”, ha dit Sánchez només començar el seu discurs. Però la cosa no acaba aquí, i instants després, quan treia pit de ser un dels primers líders internacionals a visitar-lo, s’ha tornat a equivocar: “Moltes gràcies, és un gran honor ser un dels primers líders internacionals a visitar-lo sent president del Senegal pensant en el futur”. És en aquest moment, que pot sentir-se al vídeo, que Ruto ha corregit Sánchez. Tot i que el president kenià no ha parat de riure’s de l’error per treure-li ferro, els mitjans locals i diferents personalitats han criticat durament les pífies de Sánchez, trobant incomprensible que s’hagi equivocat de país en dues ocasions.

 

 

Et pot interessar  Ultimàtum d'Aragonès a Sánchez: no hi haurà acords aquesta legislatura si no negocia el finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut