Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Laura Borràs atura amb elegància el numeret de Ciudadanos durant el ple del Parlament

|

- Publicitat -

El primer ple del Parlament celebrat amb els 135 diputats reunits a l’hemicicle des de l’esclat de la pandèmia no va salvar-se d’un intent de transformar-lo en circ per part dels diputats de Ciudadanos. Després que Jaume Alonso-Cuevillas li etzibés un clatellot a la diputada taronja Anna Grau dient-li “que s’empassi saliva, no fos cas que tinguem un accident”, un altre diputat del grup de CarrizosaNacho Martín Blanco, ha fet el ridícul més gran intentant prendre la paraula per desautoritzar Cuevillas.

El que no s’esperava Martín Blanco és que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, li ha demanat per quin article demana la paraula, a la qual cosa Blanco no ha sabut respondre, mentre somreia nerviosament. Clarament, la presidenta l’ha deixat amb un pam de nas insistint en el nombre de l’article en el qual vol basar la seva interrupció. Quan finalment Blanco ha dit que era per l’article 87, és a dir, el d’al·lusions, el problema ha estat que ningú l’havia al·ludit. Blanco ha hagut de ser rescatat per la mateixa Anna Grau quan ella mateixa ha demanat la paraula emparant-se en el mateix article. Això no impedeix que la repassada de Borràs a Blanco hagi durat fins a 2 minuts que pel taronja han semblat una eternitat.

Publicitat

La dignitat de Borràs com a presidenta del Parlament ha estat molt aplaudida a les xarxes socials.


 

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut