Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] L’arribada de Rull a Mútua Terrassa entre crits de “llibertat”

|

- Publicitat -

Més de 200 persones han rebut l’exconseller Josep Rull entre aplaudiments i crits de “llibertat” en el seu primer dia de feina a MútuaTerrassa. Rull ha arribat a un quart de deu del matí acompanyat per la seva dona, Meritxell Lluís, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Centenars de veïns i veïnes l’han seguit amb estelades i pancartes fins la porta de l’edifici on treballarà a partir d’aquest dilluns. Ha sortit de la presó després que dijous passat la Junta de Tractament de Lledoners decidís aplicar-li l’article 100.2. Podrà sortir 12 hores al dia per encarregar-se de l’assessoria legal de l’hospital egarenc. Es dedicarà a àmbits vinculats amb l’economia circular, l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

Josep Rull s’ha mostrat feliç i emocionat en el seu primer dia de feina a MútuaTerrassa. Centenars de ciutadans s’han concentrat al carrer de Sant Antoni, on es troba l’edifici on Rull treballarà, amb estelades i pancartes de suport. “Estic molt emocionada perquè és una persona entranyable que no es mereix el que li ha passat”, ha comentat la Maria Teresa, una de les veïnes que s’han apropat fins la zona per acompanyar l’exconseller.

Publicitat

En aquests mateix sentit s’ha expressat la Teresa, una altra de les terrassenques que amb una bufanda de color groc al coll, s’ha desplaçat fins aquest punt de la capital vallesana per rebre el que considera “un home excepcional”.

Rull ha arribat a un quart de deu del matí amb la seva dona, Meritxell Lluís, que és regidora de JuntsxTerrassa, i el conseller de Territori, Damià Calvet. L’exconseller ha caminat uns 300 metres fins la porta de la seva nova feina, acompanyat pels veïns i desenes de periodistes. Tot plegat ha obligat a tallar una estona el carrer. En arribar, Rull ha estat rebut pel director general de MútuaTerrassa, Esteve Picola, i el president del centre sanitari, Jordi Parera.

La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar l’article 100.2 a Rull. L’exconseller podrà sortir 12 hores al dia de dilluns i divendres per treballar per l’assessoria legal general de MútuaTerrassa. Es dedicarà als àmbits relacionats amb l’economia circular, l’eficiència energètica i la sostenibilitat, d’acord amb l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible. Es tracta d’una figura que l’hospital fins ara tenia externalitzada. A banda, combinarà aquesta activitat professional amb un servei de voluntariat que farà un dia a la setmana.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut