Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] L’ANC organitza el Congrés de Precedents Unilaterals per remarcar la importància de la via rupturista

|

- Publicitat -

L’Assembela Nacional Catalana organitzarà un congrés per tal de conscienciar, encara més, de la importància de la unilateralitat per tal de fer efectiva la independència de Catalunya. Per fer-ho, l’ANC ha presentat aquest dijous el “Congrés de Precedents Unilaterals”, un esdeveniment digital que se celebrarà els dies 7 i 8 de maig, i que comptarà amb la veu d’exrepresentants públics i antics líders de la societat civil dels països bàltics i Eslovènia que explicaran el procés d’independència dels seus països “per tal de guanyar perspectiva sobre els passos a seguir per part de l’independentisme català”.

En concret, el congrés comptarà amb Dimitrij Rupe, lministre d’Esgterior d’Eslovena durant el procés d’independència entre el 2000 i el 2008; Ülo Laanoja, exmembre del primer parlament independent d’Estònia; i Vents Armands Krauklis, líder del Front Popular Letó a la regió de Valka durant el procés d’independència de Letònia.

Publicitat

El Congrés de Precedents Unilaterals durarà dos dies i constarà de cinc seminaris, amb sessions a porta tancada a través de la plataforma Zoom.

Per anunciar-ho, l’ANC ha compartit un emotiu vídeo on comparteix les fites d’altres països que van arribar a l’anhelada autodeterminació.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut