Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

[Vídeo] Lamentable paperot de Miguel Ángel Revilla després de ser caçat fumant a l’interior d’un restaurant

|

- Publicitat -

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha tornat a fer de les seves i ha arribat a ser tendència a Twitter per un polèmic àpat en un restaurant de Santander on hauria estat fumant un puro dins el local.

En un vídeo que s’ha fet viral, uns homes que es trobaven al mateix restaurant increpen Revilla per demanar-li explicacions. “Centenars de famílies arruïnades per culpa seva, i vostè fent gresca”, li etziba un dels homes. I és que la situació pandèmica a Cantàbria no està per tirar coets, i el mateix Revilla va prorrogar 14 dies més el tancament dels interiors dels bars. Després d’aquest decret, Revilla sembla que va dinar a un interior i que per rematar-ho es va fumar un puro.

Publicitat

El mateix president de Cantàbria ha aclarit que el lloc era obert i ventilat, triat per l’empresa que el va convidar a dinar. Si bé és cert que no és oficialment un interior, el para-sol i l’espai privat que ocupava fa pensar que es troba a una espècia de “semiinterior”. Tot i això, Revilla ha quedat en ridícul després de negar que ell estigués fumant cap puro, i que les imatges diguin el contrari. “El puro no era meu”, diu al vídeo.


 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut