Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

VÍDEO | L’alcalde de Premià de Dalt respon a Borràs: “La prioritat és la seguretat del veïnat per davant partits polítics”

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Premià de Dalt liderat principalment per Junts, però amb presència del PSC, va fer públic aquest dimecres la contractació de l’empresa Desokupa com a assessora pel que fa a la “recuperació de la possessió de béns immobles ocupats de forma mafiosa o delinqüencial”.
Així mateix, el consistori pagarà 3.000 euros, IVA a part + IVA, per tasques d’assessorament de la companyia de desocupacions extrajudicials.

Una contractació molt poelèmica, ja que Desokupoa està vinculat a l’extrema dreta i tenen múltiples denúncies per pressionar famílies vulnerables. Entre altres, Laura Borràs es va pronunciar i es va voler desmarcar d’aquesta contractació, tot i compartir el mateix partit polític. Ho va criticar a través d’una piulada: “El compromís de Junts és combatre les màfies d’ocupació il·legal impulsant les reformes per acabar amb aquestes pràctiques il·lícites” i ha afegit “no compartim aquestes contractacions i treballem per combatre aquestes ocupacions amb noves eines que ha d’aprovar el Parlament”.

Publicitat

Per la seva banda, l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Tria ha respost a la piulad aa 8TV i, tot i mostrar el respecte cap a Borràs, continua justificant-se: “La prioritat és la seguretat dels nostres veïns per davant de les sigles o els partits polítics”.

Et pot interessar  Junts diu que el 12-M està en joc "el futur de la llengua" i carrega contra Illa: "No mourà ni un dit pel català"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut