Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] La visió d’un expert jurista sobre els draps bruts de Juan Carlos I

|

- Publicitat -

A l’espera que qualsevol dia el rei emèrit fugat a Abu Dabi anunciï el seu retorn a Espanya, queda clar que l’arxivament de la causa per part de la fiscalia de Sánchez no se sosté per enlloc. Així ho ha evidenciat el jurista i publicista Joan Queralt al programa FAQS de TV3, on ha parlat de la situació actual de l’emèrit.

D’entrada, Queralt ha tret ferro a les teories que apuntaven que la fiscalia ha aprofitat l’esclat de la guerra per arxivar la causa de l’emèrit i no ser el centre mediàtic. D’altra banda, ha evidenciat la covardia de Juan Carlos I per haver fugit quan ni tan sols feia falta que ho fes. “Quan a un li obren diligències es queda per defensar-se”, ha reblat, avivant el debat sobre la seva inviolabilitat.

Publicitat

Amb tot, queda clar que el paper del rei emèrit és molt lamentable i l’actitud que ha tingut amb el cas fa pensar que és conscient de totes les seves corrupteles: Acceptant regals milionaris de l’Aràbia Saudita, i dormint a un hotel luxós sense cap mena d’humilitat. De fet, per Queralt hi ha una clara evidència de la seva culpabilitat amb els detalls dels fets que la mateixa fiscalia ha donat en les seves investigacions abans d’arxivar-les: “Per molt que diguin que no hi ha delicte, sí que detallen els fets, i fan molta pudor”.


 

Et pot interessar  L'Audiència de Tarragona rebaixa la condemna a Masagué pel cas de les guinguetes de Torredembarra
Publicitat

Opinió

Minut a Minut