Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] La vergonyosa manipulació d’El País per anar contra Catalunya

|

- Publicitat -

La plataforma Octuvre ha explicat en un vídeo com el diari El País ha manipulat brutalment les seves informacions per crear percepcions falses de la situació a Catalunya pel que fa a la seva voluntat per la independència. En una investigació, Octuvre explica com des d’abans del referèndum de l’1-O, el periodista David Alandete ja va fer córrer fake news com ara que hi havia una operació en col·laboració amb Rússia, fet que va fer que pugessin molt els lectors del diari unionista. També hi va jugar un paper important la investigadora M.Milosevich, que va falsejar els fets ocorreguts el 2017 al voltant de la independència de Catalunya.

En definitiva, guerra bruta de les clavegueres de l’estat contra Catalunya portada als mitjans de comunicació espanyols, que manipulen sense miraments per tal de portar una imatge falsa de l’independentisme arreu d’Espanya.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut