Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] La maniobra de JxCat per delatar la hipocresia del PSOE davant els conflictes català i bielorús

|

- Publicitat -

Hi ha cops que a alguns partits denominats “d’esquerres” se’ls veu massa el llautó, i encara més quan cauen en un petit parany preparat per la oposició. La diputada de JxCat al Congreso, Mariona Illamola, ha deixat en evidència als socialistes, explicant que quan va llegir la proposta no de Llei per part del PSOE, que condemnava les actuacions de les autoritats bielorusses, ometent les referències que hi havia al país, es podia interpretar que es parla de Catalunya, la qual ha viscut una situació molts semblant de violència policial durant les manifestacions de fa anys, especialment des de l’1-O. “La resposta dels oients va ser immediata: El PSOE parla així de Catalunya? Per fi ho han entès?”, exclamava la diputada.

Una plantofada en tota regla que ha fet treure les caretes de la hipocresia als socialistes, i que ha estat molt aplaudida per part de la líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs: “Quan la hipocresia i la demagògia són proporcionals a la distància del conflicte al qual es fa referència. Catalunya els agafa massa de prop”.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut