Dimecres, 21 d'octubre de 2020 - Edició 818
La República

[Vídeo] La maniobra de JxCat per delatar la hipocresia del PSOE davant els conflictes català i bielorús

Borràs ha aplaudit la repassada de la diputada Mariona Illamola, que va obviar mencionar Bielorússia d’una Proposta no de Llei que bé podria estar parlant de Catalunya

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/09/2020

Hi ha cops que a alguns partits denominats “d’esquerres” se’ls veu massa el llautó, i encara més quan cauen en un petit parany preparat per la oposició. La diputada de JxCat al Congreso, Mariona Illamola, ha deixat en evidència als socialistes, explicant que quan va llegir la proposta no de Llei per part del PSOE, que condemnava les actuacions de les autoritats bielorusses, ometent les referències que hi havia al país, es podia interpretar que es parla de Catalunya, la qual ha viscut una situació molts semblant de violència policial durant les manifestacions de fa anys, especialment des de l’1-O. “La resposta dels oients va ser immediata: El PSOE parla així de Catalunya? Per fi ho han entès?”, exclamava la diputada.

Una plantofada en tota regla que ha fet treure les caretes de la hipocresia als socialistes, i que ha estat molt aplaudida per part de la líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs: “Quan la hipocresia i la demagògia són proporcionals a la distància del conflicte al qual es fa referència. Catalunya els agafa massa de prop”.

Relacionats