Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] La devastació d’un cotxe de policia als Estats Units evidencia encara més la innocència dels Jordis

|

- Publicitat -

Les protestes arreu dels Estats Units han portat imatges molt violentes per part dels manifestants anant en contra d’una policia repressora que assassina innocents afroamericans. Els darrers dies, hi ha hagut molts aldarulls al carrer arran del cruel assassinat de George Floyd per culpa del racisme policial, i s’han vist imatges molt tenses: des de la detenció d’un periodista afroamericà de la CNN sense cap motiu, fins al cas que ens ocupa.

Als carrers de comtat de Houston, les protestes han arribat fins al punt que els manifestants han perseguit, trencat i destruït un cotxe de la policia. A les imatges es veuen des de cops amb monopatins, fins a gent que puja a sobre el cotxe per aixafar-lo i destruir el seu sostre. Unes imatges que contraposades amb les de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez el passat 20 de setembre de 2017, posen en evidència, encara més, la seva innocència, donat que ells hi van pujar només per desconvocar una manifestació, cosa que els mitjans espanyols i la justícia no van considerar en cap moment, definint el cotxe de la Guàrdia Civil que van utilitzar els Jordis com a “devastat”.

Publicitat

En aquest sentit, l’humorista i guionista, Jair Dominguez, ha recordat a tots aquells que dubten de la innocència dels Jordis, que “això sí que és devastar un cotxe de la poli”, retraient als carcellers de l’estat la injustícia que estan fent viure a gent innocent com els presos polítics.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut