Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

VÍDEO | La CUP-Crida per Palma desplega una estelada gegant a la Seu: “Som independentistes sense complexos”

La formació aposta per municipalitzar el Palau de Marivent i esborrar la simbologia espanyolista

|

- Publicitat -

La CUP-Crida per Palma ha desplegat una estelada de grans dimensions a la capital de les Illes Balears, davant el Palau de l’Almudaina i la Seu. “Som independentistes sense complexos”, han reivindicat en un vídeo difós a les xarxes socials amb motiu de les eleccions del 28-M.

“Apostam per la creació d’un estat propi on Palma, Mallorca i el conjunt dels Països Catalans puguin decidir el seu futur i puguin fer les polítiques transformadores que necessiten”, exposen.

Publicitat

Des de la formació també volen municipalitzar el Palau de Marivent —utilitzat com a residència habitual de la monarquia espanyola i esborrar la simbologia espanyolista de carrers i institucions. “A més, volem avançar cap a una xarxa de municipis sobirans de Mallorca i establir una capital de diàleg dels Països Catalans”, conclouen.

Identificacions de la policia 

Des de les xarxes socials, el partit ha denunciat que la Policia Municipal ha identificat algunes de les persones que participaven de l’acció en el marc de la campanya electoral. “On queda la llibertat d’expressió?“, ha retret la CUP, adreçant-se a l’Ajuntament de Palma.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut