Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

[Vídeo] La CNT assenyala la hipocresia de Barcelona en Comú

Després d’una escena viscuda en un acte de campanya de la formació que pretén revalidar el mandat a l’Ajuntament de Barcelona

Redacció 12/05/2019
Pla mitjà de la cap de llista de Barcelona en Comú per les properes eleccions municipals de Barcelona i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant la presentació de la llista.

En l’acte de campanya de Barcelona en Comú d’aquest dissabte, protagonitzat per Ada Colau i amb l’esperada visita del dirigent d’Unidas Podemos, Pablo Iglesias, es va cantar la cançó antifeixista italiana ‘O Bella Ciao’, des de dalt de l’escenari amb un cor a la plaça Àngel Pestaña de Nou Barris. Al seu compte de Tiwtter, el partit municipalista que aspira a tornar a renovar mandat al capdavant del consistori barceloní, assegurava que “defensaven polítiques valentes contra privilegis de les elits per a blindar drets de la majoria social”.

A qui no li ha agradat la posada en escena és a la CNT, la unió confederal de sindicats. En una contundent piulada, han asseugrat que “canten Bella Ciao mentre adjudiquen serveis socials, guarderies i serveis d’atenció domiciliaria a empreses de Florentino Pérez”. A més, han conclòs, ironitzant: “Tot en ordre”.