Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

[Vídeo] La categòrica esbroncada d’un ciutadà d’origen alemany a Casado per banalitzar el nazisme

|

- Publicitat -

Hans-Peter Trauschke és “un ciutadà europeu, alemany i resident a Catalunya”, que ha carregat contra Pablo Casado per les repugnants comparacions amb el nazisme. El Partido Popular es dedica a restar importància a un genocidi i a la repressió d’un règim feixista, tot per atacar el poble català i la defensa de la llengua del territori, arran del cas de Canet de Mar. Una lluita que no existiria, tot plegat si l’Estat espanyol no menystingués i perseguís les llengües diferents del castellà.

El vídeo comença amb aquesta contundència: “Senyor Casado, és vostè un miserable”. “Em sento terriblement ofès, com molts ciutadans europeus que van sofrir sota el règim nazi originat el meu país, Alemanya”, continua Hans-Peter Trauschke.

Publicitat

Així mateix, deixa Casado com un drap brut i l’avisa: “Les comparacions que està fent vostè amb el nazisme són una vergonya i mostren el seu baix nivell com a persona i com a polític”. Finalment, li demana molt educadament, tot i que visiblement molest, que “dimiteixi al mateix temps que demani disculpes”. El catedràtic Josep Maria Virgili ha compartit el contingut al seu compte de Twitter per ajudar-lo a difondre el vídeo.

Et pot interessar  Fernández canvia d'opinió i ara posa condicions a un acord amb Illa: "Enviar l'independentisme a l'oposició"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut