Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

VÍDEO | La campanya de Consum Institucional del Consell de la República amplia suports amb la incorporació de 6 nous ajuntaments

|

- Publicitat -

Un total de sis nous ajuntaments s’han incorporat a la campanya de Consum Institucional impulsada pel Consell de la República, incloent-hi els consistoris de dues capitals de comarca, Vic (Osona) i Amposta (Montsià). Amb la pràctica del Consum Institucional, el Consell té l’objectiu que de potenciar l’economia catalana i reduir el grau de dependència econòmica d’empreses espanyoles, per així garantir la continuïtat de l’economia i subministraments un cop es faci efectiva la desconnexió amb l’Estat.

Els ajuntaments que han signat el conveni rebran una guia orientativa sobre contractació republicana, així com l’assessorament corresponent per tal d’utilitzar la Identitat Digital Republicana (IDR). Els alcaldes dels municipis que s’han adherit expliquen, en el següent vídeo, els motius que els han portat a sumar-se al conveni que ofereix el Consell.

Publicitat


Des del Consell expliquen que proposen als equips de govern dels ajuntaments governats per forces independentistes un “conveni de col·laboració amb el Consell”, fent extensiu el treball d’acord del conveni als grups municipals independentistes a l’oposició per tal que sigui el Ple Municipal qui aprovi el contingut del conveni.

Els municipis i les ciutats que s’han sumat a la campanya de Consum Institucional són Vic, Santa Eugènia de Berga (on governa Junts), Amposta (ERC), Olvan (CUP) i Artés i Bescanó (en tots dos governen coalicions d’ERC i la CUP). Anteriorment, s’hi havien adherit Torres de Segre (Segrià), Sant Pol de Mar (Maresme), Arbúcies (la Selva) i Sant Feliu de Pallerols (la Garrotxa).

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut