Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[VÍDEO] Justícia estudia portar a la fiscalia les amenaces de Vox a l’editor del setmanari ‘El Jueves’

|

- Publicitat -

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha explicat que els serveis jurídics estan estudiant si portar a la fiscalia les “amenaces” de Vox a l’editor d”El Jueves’. En una entrevista al programa ‘Cafè d’idees’ de Ràdio 4 i La2 la consellera ha considerat “escandalós” el que ha fet Vox, en relació a una piulada on el partit assenyala l’editor i veu “possible” que li demanin “responsabilitats” sortint del despatx. Ciuró ha afegit que l’acció es tirarà si no hi ha part interessada que presenti una denúncia. Llavors, la conselleria portaria un escrit perquè la fiscalia ho estudiés. “Són amenaces claríssimes”, ha afegit.

Lourdes Ciuró ha defensat també que la comissaria de Via Laietana seria un “espai emblemàtic” per acollir la futura seu del Memorial Democràtic. Reconeix, però, que no ha parlat amb el ministre Grande-Marlaska. Així mateix Ciuró considera que l’independentisme necessita un pla B per si no funciona la taula de diàleg: “Hem de tornar a tenir la força necessària. Catalunya s’ha de preparar”. 

Publicitat

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut