Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

VÍDEO | Jordi Sànchez posa damunt la taula la victòria socialista “si l’independentisme continua amb les actituds actuals”

|

- Publicitat -

La crisi de Govern pot tenir conseqüències tangibles a curt termini, i així ho expressa l’exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez: “El PSC tornarà a guanyar les eleccions i probablement amb més distància si l’independentisme continua amb les actituds actuals”.

Sànchez admet que la qüestió de confiança plantejada per Junts va “sobtar” perquè es tracta d’una “proposta políticament forta” però ha evitat parlar de deslleialtat, tot plegat en una entrevista a ‘Ràdio 4 i La2’: “Em genera preocupació que potser portem massa temps creuant línies vermelles que fa que aquestes actituds acabin provocant situacions irreversibles”, ha dit. Sànchez veu possible refer la situació perquè, segons ha dit, és qüestió d’actituds. “Si hi ha voluntat es troben els camins”, ha conclòs.

Publicitat

Et pot interessar  Junts convoca primàries el 23 de març per escollir candidat per al 12-M a l'espera que Puigdemont digui si es presenta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut