Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Jordi Sànchez carrega contra Aragonès i assegura que Junts manté la “voluntat d’acord”

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha replicat el vicepresident Pere Aragonès després que ERC hagi anunciat la voluntat de tirar endavant un Govern en solitari amb el suport de JxCat. L’expresident de l’ANC es manté en les seves declaracions d’aquest divendres, on va assegurar que les negociacions avançaven favorablement. “Havíem tancat acords en matèria de Govern per garantir una resposta àmplia representant la gran centralitat del país”, ha dit.

Sànchez s’ha mostrat sorprès que Aragonès hagi preferit “trencar les converses”, però ha assegurat que Junts “mantenim la voluntat d’acord”.

Publicitat

No obstant, si els republicans opten per governar en solitari i arriben a un acord amb la CUP i els comuns, Sànchez ha garantit que el partit estudiarà que quatre dels seus diputats facilitin la investidura d’Aragonès i per “un front d’esquerres per tirar endavant la seva oferta programàtica”. “No especularem amb eleccions”, ha afegit.

Et pot interessar  Aragonès, a la gola del llop, defensa l'amnistia, el finançament singular i el referèndum i avisa que "són inevitables"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut