Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Illa fa una desafortunada mofa sobre l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart

|

- Publicitat -

El president del PSC, Salvador Illa, no ha pogut espifiar-la més en la seva última visita a Terrassa (Vallès Occidental) per assistir a una trobada amb empresaris a la patronal Cecot i, posteriorment, dur a terme un míting polític a la seu que el PSC té a la ciutat. Durant aquesta compareixença, Illa va fer una desafortunada mofa sobre l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en dir que “sempre li passen coses”.

Illa va començar el seu discurs, en castellà, dient que “amb tot el respecte, el protagonista de Terrassa ha de ser la ciutat i no el seu alcalde“. A continuació, va pifiar-la encara més, en dir que quan algú, en referència a Ballart, “en lloc de donar protagonisme a la ciutat es llança a buscar el protagonisme, acaba sent el subjecte de tot i sempre li passen coses és el símptoma més clar de què no té ni idees ni projectes de ciutat, del fet que no sabem on anem”. Els militants del PSC, davant aquestes desafortunades declaracions, van esclatar en riallades i aplaudiments.

Publicitat

Ballart va reduir notablement la seva presència pública arran que l’any 2021 van diagnosticar el seu fill de 7 anys amb un càncer molt agressiu en estat avançat, un fet que va capgirar la vida a tota la família.

Davant les mofes que ha deixat anar Illa, l’alcalde de Terrassa ha criticat que vingui “un senyor de Madrid i de Barcelona” a donar “lliçons als terrassencs i terrassenques”, sense haver “trepitjat un carrer de Terrassa en sa vida”. “Desqualificar sistemàticament als adversaris és sinònim de no tenir projecte” ha conclòs a Twitter.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut