Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Iglesias abandona en directe un debat de la Ser després que Vox posi en dubte les amenaces de mort

|

- Publicitat -

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha abandonat aquest divendres el debat a cinc de la Cadena Ser –on no participa Ayuso- després que la candidata de Vox, Rocío Monasterio, no s’ha retractat i ha tornat a posar en dubte les amenaces de mort que ha rebut juntament amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez. La discussió s’ha allargat diversos minuts amb Iglesias dret i Monasterio instant-lo a marxar perquè “així estem millor”. La moderadora del debat, Ángels Barceló, ha intentat en va que Iglesias es quedés i ha acabat enfrontant-se amb Monasterio, que no ha parat d’increpar durant tota l’escena.

Iglesias ha obert el debat denunciant la “tolerància i la impunitat” que ha portat a les amenaces que ha rebut i ha afirmat que “no és acceptable” que la candidata de Vox, Rocío Monasterio, hagi posat en dubte la seva veracitat.

Publicitat

Monasterio s’ha refermat i ha “animat” a Iglesias a anar a una comissaria a denunciar les amenaces a una comissaria perquè “els espanyols no ens creiem res d’aquest govern”. “Si és tan valent, aixequi’s i marxi, que és el que volem molts espanyols”.

Iglesias s’ha queixat que la Ser “blanquegi” la ultradreta i permeti que Monasterio sigui present al debat, i la situació ha derivat en un enfrontament entre la presentadora, Ángels Barceló, i la mateixa Monasterio.

Mentre durava, el líder de Podem s’ha aixecat criticant la Ser per permetre que una formació que no respecta la democràcia sigui present al debat, i mentre Barceló l’intentava convèncer perquè continués Monasterio s’ha discutit amb la candidata de Més Madrid, Mónica García. “Vostè és mala gent i una aberració”, ha dit García.

Et pot interessar  La Fiscalia denuncia per frau fiscal l'empresari Alberto González Amador, parella d'Isabel Díaz Ayuso

Barceló també s’ha encarat amb Monasterio –que continuava increpant Iglesias- recordant-li que aquest “és un debat entre demòcrates” i “els demòcrates el que fem és escoltar les opinions de tothom”.

Finalment Iglesias ha abandonat el debat i Monasterio ha conclòs amb un “estem millor ara”. Gabilondo també ha retret a la candidata de Vox les seves manifestacions i ha obert el debat sobre la necessitat de deixar enrere la “confrontació”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut