Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[VÍDEO] Eulàlia Reguant expressa “enorme preocupació” davant l’aposta de Rufián per “normalitzar” la relació amb l’Estat espanyol

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP Eulàlia Reguant ha preguntat als comuns si estan d’acord que la pròxima legislatura sigui “d’embat democràtic”, tal com estableix el pacte entre els anticapitalistes i ERC per facilitar la investidura de Pere Aragonès. En una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, Reguant també els ha preguntat si defensaran el dret a l’habitatge més enllà del que diguin els tribunals. La diputada s’ha dirigit a les files d’ERC per expressar la seva “preocupació” per les declaracions del portaveu al Congrés, Gabriel Rufián, que va parlar “d’estabilització” després de reunir-se amb la vicepresidenta tercera del govern espanyol, Yolanda Díaz. Reguant diu que això “no és el que posa l’acord” i preguntarà què volen dir aquestes declaracions.

Reguant ha afirmat que Catalunya “no es mereix” una repetició d’eleccions que “molt probablement” provocaria que el 52% de vot independentista no es tornés a produir. I en aquesta situació, ha reclamat que tothom “posi de la seva part” per evitar aquest escenari. La diputada també ha lamentat que s’hagi arribat a aquesta situació “tan tard”. Considera que ERC hauria pogut prendre la decisió fa unes setmanes i ara hi hauria més marge per negociar. Ha assegurat que la CUP donarà suport a la investidura de Pere Aragonès “sempre que es respecti l’acord” que van subscriure.

Publicitat

Et pot interessar  [VÍDEO] Clatellot de Lluc Salellas al PSC per prioritzar cada cop més el castellà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut