Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Els partits feixistes d’Andalusia ja parlen de Catalunya fins i tot abans de començar la campanya

|

- Publicitat -

Aquest dijous al vespre comença la campanya electoral a Andalusia, i com ja es preveia, el feixisme l’utilitzarà per atacar Catalunya encara que no tingui res a veure amb els interessos dels andalusos més enllà d’escampar odi.

Catalunya forma part d’aquesta campanya electoral fins i tot abans del tret de sortida. De fet, el portaveu del PDeCat al Congreso, Ferran Bel, ja ho va advertir llançant un repte fa unes setmanes al PP, Cs i Vox. En concret, va dir que els pagaria un sopar a cadascun d’ells si no parlaven de Catalunya i l’independentisme català per la campanya de les eleccions andaluses, i abans de començar el grup taronja ja ho han incomplert.

Publicitat


L’anunci de Ciudadanos mostra la primera frase d’un llibre de Jordi Pujol sobre la immigració, seguit d’un gag del programa “Bricoheroes” amb Jair Dominguez i el Peyu sobre els andalusos, i a més, unes declaracions de Gabriel Rufián dient que els seus cosins de Jaén els paguen les beques menjador. Amb el seu eslògan ja ho diuen tot: “Que no t’enganyin. El nacionalisme subsidiat viu a costa de l’Andalusia productiva”.


A banda de Ciudadanos, Vox ja es va coronar demanant la suspensió de l’autonomia catalana. Sens dubte, Ferran Bel s’estalviarà uns quants calés.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut