Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Els Mossos atropellen un manifestant a Tarragona

|

- Publicitat -

Un jove ha resultat ferit a Tarragona després de rebre l’impacte d’un contenidor que ha empès una furgoneta dels Mossos que conduïa a tota velocitat enmig dels enfrontaments que es viuen aquesta nit a la ciutat.

El jove ha quedat inconscient i estès a terra durant diversos minuts. Un vídeo des d’un dels pisos de la zona difós a través de les xarxes socials mostra el moment de l’atropellament.

Publicitat

AMPLIACIÓ.- El noi de 17 anys atropellat pels Mossos a Tarragona presenta policontusions i està estable

El noi de 17 anys que ha estat atropellat per una furgoneta dels Mossos d’Esquadra a Tarragona presenta policontusions i està estable, segons ha informat l’Hospital Joan XXIII. Quedarà ingressat en una sala d’intermitjos, afirma la mateixa font. Amb aquest, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 52 persones al llarg del dia arreu de Catalunya. 32 assistències han estat a Barcelona ciutat, 10 a Lleida, 5 a Girona, 2 a Manresa, 1 a Sils i 1 a Sallent. A banda, els Bombers de Barcelona han atès una contusió facial amb possible afectació ocular, pendent de seguiment hospitalari.

Et pot interessar  Denuncien l'actuació "repressiva" de la Generalitat que vol ratificar la pena dels condemnats per protestes a Tarragona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut