Diumenge, 23 de gener de 2022 - Edició 1277
La República

[Vídeo] Els Mossos atropellen un manifestant a Tarragona

El jove ha quedat inconscient i estès a terra durant diversos minuts després de rebre l’impacte d’un contenidor empès per una furgoneta de la policia catalana

Agències 16/10/2019
Captura de pantalla del vídeo en el qual els Mossos atropellen un manifestant a Tarragona

Un jove ha resultat ferit a Tarragona després de rebre l’impacte d’un contenidor que ha empès una furgoneta dels Mossos que conduïa a tota velocitat enmig dels enfrontaments que es viuen aquesta nit a la ciutat.

El jove ha quedat inconscient i estès a terra durant diversos minuts. Un vídeo des d’un dels pisos de la zona difós a través de les xarxes socials mostra el moment de l’atropellament.

AMPLIACIÓ.- El noi de 17 anys atropellat pels Mossos a Tarragona presenta policontusions i està estable

El noi de 17 anys que ha estat atropellat per una furgoneta dels Mossos d’Esquadra a Tarragona presenta policontusions i està estable, segons ha informat l’Hospital Joan XXIII. Quedarà ingressat en una sala d’intermitjos, afirma la mateixa font. Amb aquest, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 52 persones al llarg del dia arreu de Catalunya. 32 assistències han estat a Barcelona ciutat, 10 a Lleida, 5 a Girona, 2 a Manresa, 1 a Sils i 1 a Sallent. A banda, els Bombers de Barcelona han atès una contusió facial amb possible afectació ocular, pendent de seguiment hospitalari.