Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

[Vídeo] Els mossos al servei de l’estat intervenen el tall a la Meridiana

Era el segon dia que #MeridianaResisteix tallava el carrer després del confinament. Ahir, també donaven suport als treballadors de Nissan

Àlex Huguet
Àlex Huguet 29/05/2020

El retorn dels talls a la Meridiana per reclamar la llibertat dels presos polítics ja és una realitat. Aquest dijous va suposar el segon dia després de confinament que es tallava l’entrada a Barcelona a l’alçada de l’estació de trens de Sant Andreu, confirmant que el moviment independentista no s’atura malgrat les complicacions de la crisi del coronavirus. A més, amb motiu del tancament de l’empresa Nissan a Barcelona, els manifestants també van voler mostrar al seu suport als més de 3.000 treballadors de la companyia d’automoció que s’han quedat sense feina després que es decidís tancar totes les plantes de Catalunya.

La manifestació va ser massa difícil de suportar pels mossos d’esquadra, que van decidir enviar l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius), a dissoldre les protestes, amb quatre furgonetes que van aparèixer poc després que comencés l’acte de les 20.30. La jornada va acabar amb vuit identificats per part de la policia.