Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] El SEPC es defensa davant les “estratègies repressives” de l’Estat contra l’independentisme de base

|

- Publicitat -

Els escàndols antidemocràtics de l’Estat espanyol acostumen a seguir dos camins: o el silenci sepulcral per no afrontar-los o bé les justificacions descarades, fins i tot, quan es vulneren els drets de la ciutadania. És el que va decidir fer el Ministeri de l’Interior admetent i avalant les infiltracions de policies al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i al Jovent Republicà.

Des del SEPC posen en dubte que hi hagi cap procediment legal, com seria una ordre judicial, que els permeti una operació d’aquestes dimensions. Igualment, el sindicat carrega contra la criminalització d’una organització que sempre actua públicament i que lluita pels drets de tothom.

Publicitat

“És una estratègia repressiva contra l’independentisme de base que el que busca és aïllar-nos i que no puguem fer la nostra acció política”, denuncia Marta Daviu, portaveu nacional del SEPC. Finalment, reivindica que si els persegueixen és perquè estan fent bé la feina amb un moviment organitzat i un projecte emancipador que els fa “por” perquè fa trontollar el seu statu quo.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut