Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] El PSOE més monàrquic fuig d’estudi davant una pregunta d’Iñarritu sobre el rei emèrit

|

- Publicitat -

El Gobierno “més progressista” s’està convertint en un dels més protectors de la monarquia, i en concret, del rei fugat Juan Carlos I, al qual no han permès ni tan sols la creació d’una comissió d’investigació al Congreso. En aquest sentit, el diputat de Bildu, Jon Iñarritu, ha preguntat a la ministra de Justícia, Pilar Llop, sobre si està d’acord amb el que va dir l’emèrit anys enrere, quan va assegurar que “tots som iguals davant la llei”. Per fugir d’estudi, la resposta de Llop acaba apel·lant a la desigualtat i discriminació de les dones: “Tots som iguals formalment”.

Iñarritu, que se’n feia creus, li ha retret a la ministra que la resposta donada no té res a veure amb el que preguntava i ha insistit: “Per fascicles, ens avancen que la fiscalia es retirarà del cas i que l’emèrit tornarà a casa per Nadal. La pregunta és si tot va ser un paperot i una posada en escena”. La ministra, però, s’ha tancat en banda i ha tirat de provocació: “El pròxim cop intentaré ficar-me dins el seu cap i a veure si el puc respondre millor”. Un paper lamentable del socialisme espanyol.

Publicitat

Més tard, des de la xarxa ha estat Iñarritu qui ha respost Llop: “Havent-li preguntat per les malifetes del rei emèrit, vostè sabrà per què ha respost sobre prostitució”.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut