Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] El programa “30 minuts” dedicat a la taula de diàleg aixeca polseguera a la xarxa només amb la promoció

|

- Publicitat -

L’independentisme segueix fragmentat principalment entre els dos partits polítics que governen Catalunya: Junts i ERC. Part d’aquesta fragmentació és deguda a la manera d’afrontar la via per arribar a la independència, sent la taula de diàleg la més forta els últims mesos. Una taula que per part del Gobierno mai s’hpromocia mostrat cap voluntat d’arribar a algun acord relacionat amb l’autodeterminació de Catalunya o l’amnistia.

En aquest marc, el popular programa de TV3, “30 minuts”, repassarà en quin punt es troba la taula de diàleg amb l’emissió de “Construint la taula”. Però l’anunci promocional d’aquest contingut ja ha aixecat polseguera a les xarxes sense que ni tan sols s’hagi emès. El vídeo de promoció es basa en un pla detall d’unes mans que literalment construeixen una taula. El resultat? El mateix que manté dividit l’independentisme: fer el joc a una iniciativa que de moment s’ha demostrat completament ineficaç per avançar cap a la independència, però també acusar la CCMA d’estar controlada per ERC, a qui fa més el joc i considerant aquest programa com a “campanya electoral”.

Publicitat

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut