Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

[Vídeo] El govern d’Ayuso no es creu l’alt nombre de pobresa de la Comunitat de Madrid: “On són?”

El portaveu d’Educació de Madrid treu importància a un informe de Càritas que adverteix que hi ha més d’un milió i mig de pobres a la comunitat

Àlex Huguet 17/03/2022

La presidenta de la Comunitat de Madrid comença a tenir competència al seu propi govern per a veure qui la diu més grossa.

Segons un informe de Càritas, les persones en situació d’exclusió social s’ha multiplicat a la regió. Davant l’informe, el portaveu d’Educació del govern de Díaz Ayuso, Enrique Ossorio, se’n fot i diu que les dades són falses argumentant que ell simplement no veu pobres pel carrer. “Per on estaran?”, ha dit acompanyant de gestos fent veure que mirava darrere seu.

Amb tot, Ossorio simplement no es creu la informació de Càritas i ha demanat llegir-se aquest tipus d’informes “amb moltíssima atenció” per tal de resoldre els problemes de la gent “que més ho necessita”. En definitiva, malgrat els estudis i informes que diuen que hi ha un 22% d’habitants pobres a Madrid, la ceguesa dels polítics els fa allunyar un cop més de la realitat.