Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] El Gobierno “progressista” interromp constantment el discurs de Míriam Nogueras al Congrés

|

- Publicitat -

La diputada de JxCat al Congrés dels diputats, Míriam Nogueras, va ser víctima de la privació de la llibertat d’expressió durant la seva intervenció al debat del Cambra. El suposat Gobierno “progressista” no va deiar parlar amb llibertat la diputada perquè des del primer moment va reclamar el que Nogueras i JxCat sempre diuen: la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

La paciència amb Nogueras es va esgotar a la mesa del Congrés just quan retreia a Pablo Iglesias que durant la campanya electoral deia que no podia ser que hi hagués presos polítics, i ara que és vicepresident no ha mogut ni un dit per capgirar la situació. Alfonso Rodríguez Gómez de Celis la va interrompre des de la mesa, argumentant que el tema del qual parlava no era el motiu de debat de la tarda, la qual cosa Nogueras va ignorar per seguir denunciant la situació injusta que viuen els presos polítics.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut