Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] El FAQS publica, a petició de Ponsatí, la part de l’entrevista no emesa

|

- Publicitat -

Sovint, les entrevistes emeses per televisió que no són en directe, són retocades i escurçades perquè s’adeqüin a uns temps. És el cas de l’entrevista d’aquest cap de setmana que el programa FAQS de TV3 va fer a la consellera legítima Clara Ponsatí. En un moviment curiós del programa, aquest dilluns s’ha compartit un fragment de l’entrevista a les xarxes que no es va emetre en el seu moment, i això ha fet avivar el debat sobre la censura a TV3 i la seva politització.

A més, en el fragment omès de dissabte al vespre, Ponsatí parla de temes no poc rellevants com és el cas del paper del PSOE en la taula de diàleg, i el més polèmic: La visió crítica de la proposta de nou referèndum per part de Jordi Cuixart. “Crec que és molt improbable que passi; fer seure Espanya a negociar només passarà quan la República Catalana ja existeixi”, va dir l’eurodiputada de Junts.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, hi ha un altre factor determinant en el fet que el programa hagi compartit finalment aquest fragment. Fonts del diari El Nacional asseguren que va ser la mateixa consellera qui va forçar l’emissió d’aquest tros d’entrevista, malgrat les fonts del programa que asseguren que simplement s’ha difós com a “contingut extra” pels més fidels al FAQS.

Et pot interessar  Ponsatí i Graupera presenten Alhora, el partit que el 12-M vol "substituir" els que "han renunciat a fer la independència"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut