Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] El detall d’una consellera de València que mostra la cara més fosca dels polítics

|

- Publicitat -

A vegades costa confiar en la classe política que governa a qualsevol lloc i, encegats pel càrrec que ocupen, hi ha polítics que mostren la cara més fosca amb petits detalls.

Ha estat el cas de la consellera d’Agricultura de València, Mireia Mollà, que durant una visita en una fira de fruits de l’hort de Berlín, va fer un comentari desafortunat. En un espai on la consellera, el president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig i un altre empresari, s’estaven servint un suc de taronja natural des d’una màquina, l’empresari va dir en to suposadament irònic que no sabia “si les taronges són de València”, a la qual cosa Mollà va respondre que “això no ho diguis, digues que sí que ho són, ningú ho comprovarà”.

Publicitat

Tot plegat va quedar gravat en vídeo i la xarxa no va perdonar, viralitzant el moment fins al punt que Mollà va haver de sortir a disculpar-se pel comentari, defensant que mai va anar “contra les taronges”, sinó contra les màquines que feien el suc. Unes disculpes per sortir del pas, però que encaixa perfectament amb la manera de fer de la gran majoria dels polítics: planejar fins al més petit detall qualsevol cosa que pugui beneficiar la seva imatge. O en paraules de molts tuitaries, “la manera d’enganyar-nos a tots”.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut