Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

[VÍDEO] El bufet Cuatrecasas té controlat el Consell General del Poder Judicial (CGPJ)?

Impactant i demolidor segon vídeo d’Octuvre que en qualsevol altre país europeu provocaria un terratrèmol polític

|

- Publicitat -

Desprès d’un primer vídeo sobre les influencies del bufet Cuatrecasas i els privilegis d’aquest fosc personatge que dirigeix un dels bufets més poderosos de tot l’estat, que impacte, ja que demostra els privilegis que l’han permès salvar-se d’entrar a la presó. Val molt la pena i sobretot el silenci mediàtic que l’acompanya, cap dels grans mitjans de comunicació ha parlat d’aquest escàndol.

Però aquest segon vídeo encara és més demolidor, aquest vídeo mereix que obri el TN de la nostra televisió pública i dels grans mitjans de comunicació, aquest segon vídeo demostra clarament el joc del poder que ho controla tot.

Publicitat

Demostra que un membre del CGPJ, José María Macias, treballa com a responsable del grup de recursos de Cassació i recursos especials del bufet Cuatrecasas i cobrant una gran quantitat de diners. Us imagineu aquelles grans empreses que se juguen milions presenten recursos al Tribunal Suprem o al Tribunal Constitucional a qui contractaran? Qui els hi pot garantir que els seus recursos de cassació seran d’entrada acceptats pels tribunals com a primer pas per evitar pagar milions d’euros?

En el vídeo queda demostrat aquest escàndol, ser membre del CGPJ (utilitzat a la web del bufet Cuatrecasas) i ser soci responsable d’un dels grans bufets de tot l’estat. En qualsevol democràcia de primer ordre aquesta incompatibilitat seria delicte. A l’estat espanyol el màxim dirigent del bufet està considerat com un reputat advocat com el defineix la capçalera del Grup Godó, el sempre clarificador diari La Vanguardia.

 

 

 

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre destapa els vincles entre Aliança Catalana i l'espanyolisme mediàtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut