Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Dolors Montserrat escup odi amb una comparació entre Putin i l’independentisme

|

- Publicitat -

L’eurodiputada del PP, Dolors Montserrat, no perd oportunitat per fer evident el seu odi cap a l’independentisme. En la línia del Partido Popular de Catalunya i des del plató de “Planta Baixa” de TV3, ha donat ales a la conspiració que relaciona l’entorn del president Carles Puigdemont amb Rússia.

“El gran enemic d’Europa és el comunisme, el nacionalisme o el populisme i la millor fortalesa que té és quan estem units”, ha assegurat Dolors Montserrat, sense titubejar. Tot seguit, s’ha retratat aprofitant l’ofensiva russa per criminalitzar l’independentisme.

Publicitat

“No podem permetre de cap manera aquests moviments que odien la unitat, que odien Europa i que la intenten desestabilitzar. Putin intenta desestabilitzar la UE des de fora, però també des de dins”, ha exclamat, per acabar exemplificant-ho amb els “moviments independentistes catalans liderats per Puigdemont”. No satisfeta, ha continuat la poca-soltada donant per bones les informacions de la premsa espanyolista que parlen de certs contactes entre l’entorn de Puigdemont i agents russos: “Això està demostrat”.

Cal destacar que el programa no ha comptat amb la representació de cap eurodiputat de Junts per Europa —Carles Puigdemont, Toni Comín o Clara Ponsatí— eliminant la possibilitat de rebatre les greus acusacions de l’eurodiputada del PP. Tot i tractar-se d’un especial “Planta Baixa des del Parlament Europeu” a la televisió pública, s’ha deixat fora una part essencial de l’Eurocambra, oferint una visió totalment esbiaixada de la realitat.

La intervenció completa de Dolors Montserrat (2:23:00)

Et pot interessar  Elena demana de nou a Marlaska que autoritzi els Mossos a escortar Puigdemont a l’estranger

Publicitat

Opinió

Minut a Minut