Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

VÍDEO | Deixen clar al president del Gobierno que no és benvingut a Sevilla: “Fora, fora!”

|

- Publicitat -

El president del Gobierno li surten les coses del revés de com havia planejat. El dissabte, dia 3 de setembre, es va presentar a Sevilla per acudir al primer acte d’una precampanya del PSOE sota el lema ‘El govern de la gent’, però entre crits la ciutadania li va deixar clar que no erabenvingut: “Fora, fora!”.

Les imatges són gravades al passeig de la ciutat, però durant la seva intervenció en l’acte també van ser-hi present els crits i els xiulets.

Publicitat

Durant la seva intervenció, Sánchez entre retrets li allarga la mà al grup opositor, el PP i els hi demana que en comptes de donar “suposades lliçons d’espanyolisme” recolzin les seves propostes, per així arribar a acords consolidats: “Deixeu de dir no a tot”, reclama. Entre d’altres, referint-se a les mesures “de sentit comú i en benefici de la majoria” que estan plantejant per pal·liar els efectes de la guerra. Entre d’altres ha fet referència als efectes de la guerra així com, en la mateixa línia, abaratir els preus de l’electricitat.

El president ja ha avançat que aquest acte ha estat el tret de sortida, ja que es preveu que se’n duguin a terme una trentena més, i així poder recórrer Espanya.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut