Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

[Vídeo] Clatellot en directe d’un reconegut actor i guionista al programa “FAQS” per blanquejar l’extrema dreta

|

- Publicitat -

A l’últim segment del programa “FAQS” de TV3, poc s’esperava la presentadora Cristina Puig que quan se suposava que la part més tensa políticament es rebaixaria entrevistant tres actors, un dels tres convidats deixaria anar una sonora plantofada al programa per blanquejar el feixisme. De fet, aquest mateix dissabte van convidar la nova número 2 de Ciudadanos per les eleccions al Parlament del 14-F. Així doncs, el programa entrevistava Fermí Fernandez, Enric Cambray i Oriol Grau, que venien a promocionar un nou espectacle en homenatge als 30 anys de la creació de la famosa productora El Terrat. Va ser el reconegut director i guionista de sèries tant mítiques com “Plats Bruts” qui va deixar anar la realitat davant la presentadora: “Aquest programa és dels primers que va donar veu a gent de Vox, i crec que no ho hauríeu d’haver fet”.

Sense intenció d’ofendre Cristina Puig, l’actor argumenta que quan tothom es pregunti per què ha entrat l’extrema dreta al Parlament, és perquè “quan a Catalunya encara no se’n parlava, se’ls va donar veu” des de programes com el “Faqs”. “Al feixisme, ni aigua!”, ha dit.

Publicitat

Et pot interessar  La FECAC aprofita la Fira d'Abril una vegada més per fer-li campanya a l'espanyolisme més ranci i l'extrema dreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut