Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

[Vídeo] Clar i gallec: La viral escridassada d’un home a un cotxe amb banderes espanyoles

“Torneu cap a Espanya, morts de fam!”, els ha etzibat l’home a uns espanyolistes que han parat el cotxe al mig de La Corunya

Redacció 28/04/2022

El feixisme espanyol també pot arribar a sortir ben escaldat d’indrets d’Espanya amb una forta ideologia antifeixista i independentista. Malgrat l’hegemonia del PP, a Galícia també hi ha gent que vol trencar amb l’estat espanyol, i així ho ha demostrat un vídeo que s’ha fet viral per una brutal escridassada d’un home de la Corunya a uns homes que duien dues banderes espanyoles petites a banda i banda de les finestres del cotxe.

L’home no s’ha tallat en cap moment, titllant-los de “feixistes de merda” i demanant que “tornin a Espanya”. “Imbècils, morts de fam!”, ha cridat.

D’alguna manera els deu haver posat nerviosos, perquè acte seguit una de les banderes del cotxe ha caigut al terra i un dels homes l’ha recollit mentre el protagonista del vídeo li seguia etzibant que “sense bandereta no sou res, i sense policia i poders econòmics”.

“Aneu-vos-en cap a Espanya que esteu tallant el trànsit a la Corunya!”, ha reblat entre altres expressions i insults. El vídeo ha estat molt aplaudit a la xarxa i s’ha viralitzat.