Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] “Exili i presó”: Catalunya Nord acull els consellers Puig i Rull en un acte multitudinari

|

- Publicitat -

Exili i presó a un gran acte multitudinari per homenatjar al conseller de Cultura a l’exili, Lluís Puig i el conseller Josep Rull, tots dos de Terrassa (Vallès Occidental). L’acte ha aplegat un centenar de persones en forma d’homenatge s’ha celebrat al municipi Banys d’Arles (Vallespir) el qual ha permès d’unir simbòlicament exili i presó. De fet, ha estat la primera vegada que Puig s’ha pogut posar el seu capgròs davant de centenars de conciutadans, que han viatjat fins a Banys d’Arles. Així mateix, han pogut reviure la tradició de la festa major de la seva localitat; d’una forma colpidora i emotiva.

Cal recordar que aquest passat dijous, el conseller de Cultura a l’exili va visitar Andorra, a la presentació de ‘Fronteres’, el nou llibre de Vicent Partal. Va ser la primera vegada que un dels polítics exiliats entra en el país dels Pirineus. El fet es va llegir com un desafiament a l’estat espanyol.

Publicitat

Finalment, Puig ha etzibat que hi ha “molts interessos a fer la propaganda que hi ha desànim” i que tots aquests interessos “estan bolcats en ressaltar que ens discutim entre nosaltres”.

Et pot interessar  La Catalunya Nord reivindica el seu paper al futur Congrés de Cultura Catalana del 2025
Publicitat

Opinió

Minut a Minut